Snerten mp3-spiller

Foto: (Packard Bell)

AudioKey er en liten mp3-spiller som har det meste, bortsett fra mye lagringplass. Les testen her.

13.09.04 14:59

Packard Bells Audiokey FM veier bare 30 gram og kan henges rundt halsen eller puttes i lomma. Designmessig er den ganske stadard for denne typen spillere, og menysystemet er enkelt å forholde seg til.

Plug and play
En stor fordel med Audiokey FM er at du slipper å installere programvare på maskinen din for å få overført musikk.

Audiokey plugges bare direkte inn i USB-porten på PC-en din, og med på kjøpet følger en praktisk skjøtekabel for deg som har USB-porten plassert på et vanskelig tilgjengelig sted.

Lyden på mp3-filene er overraskende bra, og den innebygde FM-radioen fungerer også helt utmerket. Øretelefonen som følger med holder også god kvalitet.

En av fordelene med at du slipper å installere programvare er at du enkelt kan bruke spilleren til å transportere vanlige datafiler, for eksempel mellom jobben og hjemmet.

Du kan også ved hjelp av den innebygde mikrofonen bruke AudioKey som diktafon. Denne funksjonen fungerer greit, så lenge det ikke er for mye bakgrunnstøy og over korte distanser.

Lite minne
Den store ulempen med Audiokey FM er den begrensede minnekapasiteten.

Spilleren TV 2 Nettavisen hadde inne til test, har en lagringskapasitet på 128 MB, mens den som kommer ut på markedet her hjemme vil ha 256 MB minne - tilsvarende rundt 60 sanger.

Mens den 128-versjonen koster rundt 900 kroner, kommer spilleren med 256 MB til å koste rundt 1.300 kroner. Audiokey har i motsetning til mange andre mp3-spillere i dette segmentet både innebygd radio og USB 2.0 - tilkobling.

Selv med 256 MB synes vi der er litt lite minne for en mp3-spiller, men mer minne koster også mer. Spilleren kommer også i 512 MB og 1 GB -versjon for deg som vil ha litt mer plass, til priser rundt henholdsvis 1.500 og 1.800 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag