NEW YORK (Nettavisen): En video av en CNN-ansatt som tror han er på Tinder-date, får tidligere president Donald Trump til å vurdere søksmål mot TV-kanalen.

Se utdrag fra videoen under:

- Det vi (CNN) gjorde, var å få Trump ut

I videoen, som er en av flere videoer som nylig er publisert av den høyreorienterte aktivistgruppen Project Veritas, kan man se Charlie Chester, som de hevder er teknisk direktør i CNN, snakke ut om hvordan TV-kanalen bevisst jobbet for å få kastet Trump ut av presidentkontorene i forbindelse med valgdekningen i fjor.

Chester innrømmer også at han mener CNN har drevet med «propaganda».

Les også: Knuser Trump: Har ikke skjedd USAs president på 75 år

- Hør nå her, det vi (CNN) gjorde, var å få Trump ut. Jeg sier det 100 prosent, og jeg tror 100 prosent på at om det ikke var for CNN, så ville ikke Trump ha blitt stemt ut, sier Chester i videoopptaket.

Les også: Journalist-kjendis avslørt av skjult kamera: - Trump er en kuk

Han legger også til at han kom for å jobbe på CNN fordi «han ville bli en del av dette».

- Vårt fokus var å få Trump ut av kontoret, ok? Uten å si det direkte, så var det det det var, sier Chester.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

- Jeg mener det er propaganda

Opptakene av Chester ble gjort ved bruk av hemmelig kamera under det den CNN-ansatte mannen trodde var flere Tinder-dater.

I videoen snakker Chester også om hvordan de dekket Trumps helsetilstand.

Les også: Trump: - Det er ondskapsfullt, det er helt forferdelig

- Hånden til Trump skalv, eller hva det nå var. Vi hentet inn mange medisinske eksperter for å fortelle en historie som bare dreide seg om spekulasjoner - at han hadde nerveskader, og at han holdt på å miste kontrollen. Han er uegnet som - vel du vet - hva det nå enn er. Vi skapte en historie som vi ikke kjente noe til. Og jeg mener det er propaganda, sier han i opptakene som er tatt over flere dager.

- På det tidspunktet hadde vi ikke noe annet å komme med. Vi bare fyrte løs med pil og bue og håpet at noe ville treffe, skjønner du? sier han i et annet opptak.

Les også: Ferske vaksinetall sjokkerer: - Jeg er veldig bekymret

Chester forteller også hvordan CNN gikk frem med tanke på helsen til Joe Biden.

- Ved å vise ham frem når han jogger, er det en åpenbart gjort med henvisning til hans alder, og de (CNN) prøver åpenbart å få det til å fremstå som «Hei, jeg er frisk og rask», sier Chester.

- Vi brukte alltid bilder av ham der han jogget og hvor han var frisk, og med solbriller på. Som om du maler ham som en ung versjon av en eldre mann, sier CNN-mannen.

Les også denne saken om Project Veritas: Kvinne fikk sparken etter kontroversiell TV-lekkasje om Jeffrey Epstein

Hadde fem Tinderdater med Chester

En kilde i CNN har uttalt til nettstedet Mediaite at Chester ble utsatt for et målrettet angrep av Project Veritas gjennom bruk av datingappen Tinder.

Kvinnen som Chester møtte, skal ifølge Mediaite ha fått god kontakt med den CNN-ansatte mannen basert på tidligere helseproblemer han har hatt. De to skal ha vært på totalt fem dater, hvorav den siste fant sted på en kafè i Chesters nabolag.

Chester blir i opptaket fra Project Veritas titulert som CNN-direktør, men hevder selv at hans plass er «et steg ned fra rollen som teknisk direktør», skriver Mediaite.

Les også denne saken om Project Veritas:

Les også: Hillary Clinton kommer med sjokkerende Trump-påstand

De skriver også at rollen som teknisk direktør uansett ikke har noen påvirkning på programmene på CNN, og at man i denne rollen heller ikke er i nærheten av å være med på å ta noen redaktøravgjørelser, ifølge Mediaite.

Se videoen med Charlie Chester hos Project Veritas her:

Trump: - Utrolig og sjokkerende

Magasinet Newsweek melder nå at Donald Trump vurderer å gå til sak mot CNN, etter at den tidligere presidenten og hans advokater er blitt gjort kjent med alt innholdet i opptakene.

I samtaler med Dan Bongino på «The Dan Bongino Show» ble Trump spurt om opptaket, som Bongino mener kan bli sett på som bevis å at CNN var «dedikerte» med tanke å få få fjernet Trump fra presidentjobben.

Les også: Advarte om Donald Trumps mentale helse: - Fikk sparken

- Dette var helt utrolig, det var sjokkerende ting som fikk dette til å skje. Men vi visste dette skjedde uansett, Dan. Hør nå her, ingen var i tvil om dette. Men nå har vi det fra en leder ganske høyt oppe i systemet, nå har vi det, sier Trump i intervjuet med .

Les også: – Denne videoen avslører at president Trump ikke er mentalt frisk

På spørsmål om hva han vil foreta seg fremover, svarer den tidligere presidenten følgende:

- Hva vi skal gjøre med det? Jeg vet ikke, men kanskje skal vi gjøre noe med det. Vi har lest transkripsjonene og advokatene kan ikke tro det. Dette er som et kampanjebidrag av en størrelsesorden man aldri tidligere har sett, sier Trump.

Trump: - De har gjort en fantastisk jobb

Trump kommer også med ros av Project Veritas som sto bak opptakene, og mener de «har gjort en fantastisk jobb».

- De er også utsatt for kritikk hele tiden, og jeg tror også de ble fjernet fra Twitter og alt mulig, sier Trump.

Se utdrag av Dan Bonginos intervju med Donald Trump her:

Har saksøkt både Twitter og CNN

Både Project Veritas og grunnleggeren James O'Keefe er permanent utestengt fra Twitter på grunn av brudd på deres retningslinjer.

Newsweek skriver at O'Keefe har saksøkt Twitter både for utestengelsen, men også fordi han mener de feilaktig har hevdet at han har opprettet falske kontoer på Twitter. Project Veritas har i tillegg saksøkt CNN fordi de har rapportert om Twitter-utestengelsen.

Se en video om søksmålet mot CNN hos Project Veritas her:

Les også: CNN: - Det som har kommet fram de siste ukene vil overraske mange om forholdet mellom Donald og Melania Trump

Trump har saksøkt CNN tidligere

Om Trump nå velger å dra CNN for retten igjen, vil det ifølge Newsweek ikke være første gang.

I november i 2020 avviste en føderal dommer et søksmål Trump hadde anlagt mot kanalen på grunnlag av en kommentar i CNN om Mueller-etterforskningen som Trump hevdet var både feil og ærekrenkende.

Les også denne saken om Project Veritas: Journalist-kjendis avslørt av skjult kamera: - Trump er en kuk