Gå til sidens hovedinnhold

Sniktitt på Frustrerte Fruer

Tirsdag 20. februar er «Frustrerte Fruer» tilbake på TV 2. Les alt om det som skjer her

(SIDE2:) Grey's Anatomy takker for seg og «Frustrerte Fruer» starter opp igjen med sesong tre.

Tilbakeblikk
Første episode av sesong tre starter med et tilbakeblikk der vi får se Orson sammen med hans kone Alma. Hun planlegger å flytte ut, men det vet ikke Orson som er like perfeksjonistisk som Bree.

Alma klarer imidlertid ikke å lure seg ut av huset uten at Orson får vite det. Han finner nemlig en flekk på frakken idet han er på vei til jobb. Dermed bestemmer han seg for å kjøre hjem igjen og skifte.

I løpet av sesongen vil det komme en løsning på flere gamle mysterier som har preget serien. Og samtidig vil det dukke opp en uventet drapssak. Et kvinnelik blir funnet, og identiteten hennes vanskelig å bestemme idet alle tennene hennes er trukket ut.

Ny mann for Susan
I tillegg treffer Susan en ny mann, Mary Alices dystre hemmelighet blir oppslag i nyhetene, Lynette får mye trøbbel med mannens uekte barn, Brie gifter seg, Gabrielle vil skille seg, mens Edie planlegger en grusom hevn over Susan.

Les alt om hva som skjer med fruene her.

Marcia Cross, som spiller Bree, venter tvillinger. Noe som har skapt problemer for innspillingen av sesongens to siste episoder. Manusforfatterne har derfor kommet opp med nye scener der Bree er sengeliggende.

Siden Cross ligger hjemme, kommer hele innspillingen på besøk slik at hun kan få spilt inn de siste episodene.

Her kan du lese om alle episodene i sesong tre. OBS! Siden avslører absolutt alt.

Her kan du se klipp fra sesong tre

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene