RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sniktitt på høsttrendene

Sist oppdatert:
Her er våre deilige høstfavoritter.

(SIDE2): Side2 tok forrige uke runden hos alle pressebyråene som har byttet ut hete sommerklær med varmere høst- og vintertøy. Selv om solen skinner flere steder og våren er her for fullt, så tenker vi allerede litt i baner for neste motesesong - og vi plukket ut våre favoritter blant mye deilige tilbehør!

Se alle favorittene nederst!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tilbehør
Side2 har besøkt pressebyråene House of Communication, Polhem PR, Presskontakterna, Mildh press, Star public relations, Gambit hill & knowlton og Spalt PR. - og gir deg nå våre absolutte favoritter blant høstens heteste tilbehør. Her kan du velge blant vesker, solbriller, smykker, skjerf og sko.

Side2 var på forhånd helt bevisst på å ikke plukke ut noen klesplagg - men kunne likevel ikke la være da vi fikk øye på den søte kjolen fra Rabbit Season hos Star pr. (Se kjolen i bildespesialen lenger ned).

Fargerik høst
Legg deg gjerne på minnet at denne høsten slettes ikke skal bli noen dyster høst. For første gang på lenge går vi mot en fargerik høst, stappfull av tilbehør i rosa og oransje.

Side2 er spesielt imponert over Odd Mollys kule og fargerike kolleksjon for høsten og vinteren 2008/2009 - stappfull av skjerf og jakker i alle regnbuens farger.

Sneakers
Fargerike sneakers lyser også opp en ellers kjip høstdag. Adidas, Puma, Reebok og Next Balance vil gjerne kle deg i sneakers og joggesko i mange forskjellige farger, og blant høstens it-farge er grønt og turkis.

Armbånd
Dyrberg/Kern har smykker for de fleste - og Side2 liker spesielt den store ringen og armbåndet med tre deler. På armbåndet står det skrevet ulike ordtak som «beauty comes from within», «hope» og «happiness».

Se alle Side2s favoritter i bildespesialen lenger ned.

Finner du noe du liker? Diskuter lenger ned

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les mer om mote her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere