*Nettavisen* Nyheter.

Sniktitt på TV3s nye modeller

Kathrine Sørland har vært i Milano med ni nye Top Model-finalister. Se hvem som kjemper om plassen her.

07.02.06 14:53

(SIDE2:) 27. februar står premieren for den tredje sesongen i «Top Model». Denne gangen er det 21 jenter som skal konkurrere om de ni plassene i finalen. De ni finalistene vil så sette seg på fly til Milano.

- Noen av jentene har jobbet litt som modell, men de fleste har liten eller ingen erfaring, sier informasjonsansvarlig for programmet, Ida Linchausen til Side2.

  • Se bildene av jentene nederst

Hemmelig opptak

Årets deltakere møtte hverandre til hemmelig filming i begynnelsen av januar i år. Og turen ned til Milano ble avviklet i siste halvdel av januar. Blant dem som gledet seg til turen, var programleder Kathrine Sørland:

- Jeg har jobbet i Milano to ganger tidligere. Så det blir hyggelig å dra et sted jeg er litt kjent, sa hun til Side2 før avreise.

Dobbel norsk seier

Også i år blir «Top Model» laget som en skandinavisk produksjon, der man slår sammen de fire siste programmene med Sverige og Danmark. I 2005 var det en norsk vinner ved begge sesongene, Kine Bakke på våren og Frøydis Elvenes på høsten.

Årets vinner vil få en modellkontrakt med Why Not i Milano. I tillegg vinner jenten en kotrakt med kosmetikkgiganten Make Up Store.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.