RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snoket i Anna Nicoles pass

Sist oppdatert:
Det er ikke bare presidentkandidatenes pass som er snoket i.

(SIDE2): Nå melder Associated Press (AP) at noen også har vært og kikket i passhistorien til avdøde Anna Nicole Smith.

For en uke siden ble det kjent at passregistrene til Hillary Clinton, Barack Obama og John McCain er åpnet, og utenriksminister Condoleezza Rice gikk offentlig ut og beklaget det hele.

Les mer her:Omfattende passnoking

- Jeg har ringt Obama og sagt unnskyld og at jeg understreket at jeg ser alvorlig på saken, sa Rice til amerikanske reportere langfredag.

Ifølge AP har noen vært inne i blant annet Smiths passregister minst 20 ganger siden januar 2007. Det er et vesentlig høyere tall enn det som først ble oppgitt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Snokingen i presidentkandidatenes pass førte til en intern etterforskning, som nå har avdekket de nye tilfellene med åpning av registerene. Etterforskningen er fortsatt ikke ferdig, og man vet derfor ikke helt omfanget av snokingen.

Men, ifølge AP kan det se ut til at åpningen av Anna Nicole Smiths pass kan være lovlig. Smith døde av en overdose i Florida i februar 2007, og ble begravet på Bahamas. Det kan se ut til at det er den amerikanske ambassaden på Bahamas som har søkt om å se i passet hennes for å få den nødvendige informasjonen til å skrive ut dødsattesten.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere