RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snøret i bånn med dame nummer to

(TV3)
Super-casanova Gleager kom seg raskt over tapet av Pernille.

(SIDE2:) Det var gråt og tenners gnissel da Bailey sendte Pernille hodestups ut av «Paradise Hotel».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Pernille og Gleager hadde holdt sammen i tykt og tynt fram til da, og tok et tårevått farvel samt utvekslet gaver de kunne minnes hverandre ved. Pernille fikk Gleagers smykke, og hun ga ham diademet hun vant i Miss Paradise-konkurransen. Gleager lovet også at de to skulle ut på date etter at Paradise Hotel var over.

Les mer: Krangler om samme dame

Til å begynne med så det ut til at Paradise-kjekkasen sørget like mye som Pernille. Dagen etter at hun dro, gråt han seg i søvn med Pernilles diadem i hånden. Men allerede tre dager senere begynner han å vise interesse for nykommer Line Marie. Etter en fuktig kveld et par dager senere kliner de to hett på rommet, før det igjen ser ut til at hotellets Don Juan har mistet interessen.

Flørter med begge
Gleagers nye utvalgte heter nemlig Maria, og hun bekymrer seg verken for Pernilles prinsessekrone på Gleagers rom, eller det faktum at han har klint med Line Marie.

Gleager er derimot ikke den eneste som viser interesse for den mørke skjønnheten, og han må finne seg i at hun etter en kveld med heftig roting, fortsatt flørter med hotellets andre sjarmør, Martin.

Gentlemansavtale
Det er dermed duket for et sjalusidrama av proporsjoner i kveldens episode.

– Jeg og Martin har vel egentlig hatt en slags gentlemansavtale om at jeg skulle gå for Line Marie, mens han skulle prøve seg på Maria, innrømmer Gleager, som nå tydeligvis har ombestemt seg.

– Martin og jeg skal ta os en prat om den avtalen. Jeg ønsker ikke å si til Martin at det er Maria jeg har lyst på, men jeg vil gjerne gi uttrykk for at jeg har det bra med Maria som romvenninne og at jeg ikke ønsker å ha noe på gang med Line Marie, sier han.

Hete rykter
– Jeg tror han også har lyst på Maria, så på nytt er det vi to som står opp mot hverandre. Men jeg kysset litt med Maria i går, så jeg føler vel egentlig at jeg har vunnet, sier Gleager som allikevel blir vanvittig sjalu da Line Maria påstår at Ronnie og Belinda har sett Martin og Maria kline.

Rasende konfronterer han Maria, som benekter det hele. Krangelen får tydeligvis de to til å komme enda nærmere hverandre, for selv om Maria har sagt tidligere at hun ikke er sikker på om hun vil ha sex på TV, er nå tydeligvis alle hemninger borte og de to harver over hverandre med stor iver.

Det spørs om Pernille er særlig imponert over sin tidligere hjertevenns oppførsel...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere