RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snøsjokk på Ullevaal

Se Kong Vinter på Ullevaal og møt banemesteren her

15. mars spiller Vålerenga serieåpning hjemme mot Viking på Ullevaal. Minusgradene og kraftig snøfall skaper utfordringer for den nye banesjefen Thomas Nicolaysen og hans kolleger.

- Jeg tror på spill her 15. mars. Undervarmen har stått på en stund, og nå håper vi mye av snøen forsvinner de neste dagene, sier banemester Thomas Nicolaysen.

Den nyansatte banesjefen følger værmeldingen tett for tida, og innrømmer at han er ekstra spent fordi det ble lagt nytt gress seint i fjor høst.

- Det er viktig med litt roting ettersom gresset er nytt. Den nye matta ble lagt litt seint, men samtidig er det et fem-seks cenitmeter tykt lag med tykktorv, så matta ligger ganske stabilt.

Nicolaysens er glad Lyn ikke spiller på Ullevaal i år. Likevel blir mai måned en utfordring ettersom Stabæk skal spille kamper her i mai på grunn av Eurosong-arrangementet på Fornebu.

Banemesteren på Ullevaal er gammel VIF-supporter, og ser fram til å gjøre sitt ytterste for at baneforholdene blir bra.

Se Kong Vinter på Ullevaal og møt banemesteren her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere