RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snøtrøbbel på Østlandet

Oslo (NTB): Glatte veier og snø både horisontalt og vertikalt skapte lørdag store problemer for bilister på deler av Østlandet. Det meldes om mange trafikkuhell, men ingen alvorlige skader.

Snøen lavet ned og i tillegg føyket veiene til enkelte steder. Politiet oppfordrer folk til å kjøre forsiktig, om de i det hele tatt må bevege seg på veiene.

Midt på dagen var E18 i ferd med å føyke igjen ved Kopstadkrysset nord i Vestfold. Gjennom dagen ble det meldt om fire-fem trafikkuhell i fylket, men ingen der det var snakk om alvorlige skader.

I Østfold ble sju personer brakt til sykehus etter en ulykke på E6 ved Skjeberg, men ingen av dem ble alvorlig skadd, ifølge politiet.

Fem biler var innblandet i en kollisjon ved Fåvang i Oppland lørdag ettermiddag, uten at noen av dem ble alvorlig skadd, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

Veihjelperne i Viking, Falck og NAF hadde ved 22-tiden lørdag hatt til sammen 4.000 redningsoppdrag, skriver VG Nett. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere