RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snur i Blom

Sist oppdatert:
Meglerhuset Orion Securities har snudd i synet på kartselskapet Blom. Les hvorfor her:
Aksjekursen i Blom har rast etter at selskapet kom med et resultatvarsel tidligere i kvartalet. I forrige uke leverte kartselskapet tall for første kvartal og meglerhuset Orion Securities mener at Blom leverte på linje med resultatvarselet de sendte ut tidligere.

- Blom er godt posisjonert i markedet og vi oppfatter det fremtidige potensialet som stort, skriver Orion i analysen og trekker frem at selskapet allerede har fått flere kontrakter på sine produkter.

Orion mener likevel at potensialet er større.

Selv om resultatet for første kvartal var skuffende, så mener meglerhuset at Bloms bortforklaring er tilstrekkelig. Blom varslet tidligere i kvartalet av resultatet ville bli negativt påvirket av de store snømengdene i Europa og at de ikke ville klare å nå omsetningsmålene i kvartalet.

Meglerhuset mener at det er stor risiko i aksjen, men velger likevel anbefalingen kjøp gitt den potensielle oppsiden i risk/reward-ratioen. Orion hadde før denne nye analysen en salgsanbefaling med kursmål 29 kroner pr. aksje i Blom.

Oppsummering:
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 32 kroner pr. Aksje
Meglerhus: Orion Securities
Dato: 8. mai 2006

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere