RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snur i synet på DnB Nor

Sist oppdatert:
Norges ledende bankanalytiker Sigmund Håland nedjusterer DnB Nor. Håland kutter samtidig årsestimatene til Svein Aaser & Co
Etter høstens rally for det samlede DnB Nor i aksjemarkedet, velger ABG Sundal Collier å nedgradere aksjen til Hold.

Det kommer frem i en ny analyse fra ABG Sundal Collier som har fått tittelen "Last year's rally leads to this year's downgrade".

Analytiker Sigmund Håland velger nå å nedjustere resultatestimatene til DnB Nor med 5 prosent. Hovedårsaken til dette er salg av virksomheter DnB-sjef Svein Aaser er nødt til å foreta for å tilfredsstille konkurransemyndighetene.

I tillegg til dette nedjusteres estimatene etter at det norske rentenivået har blitt redusert, men dette kompenseres av bedrede utsikter for tap på utlån, skriver ABG Sundal Collier-analytikeren.

Håland påpeker at aksjekursen til DnB Nor har steget hele 30 prosent siden første oktober. Kombinert med kuttet i estimatene, er derfor aksjen "fair" priset, mener Håland.

Oppsummering:

Anbefaling: Hold
Kursmål: 48 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 7. januar 2004

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere