Gå til sidens hovedinnhold

Snushane tatt på fersken

Bortvisning av aggressive tiggere, folk som snoker og mobiltelefontyveri under skoleball. Her er litt av det Manglerudpolitiet har gjort denne uken.

Ikke skrapt godt nok

RYEN: Fem på ni mandag morgen ble en 31 år gammel bilist stanset i Enebakkveien. Han hadde ikke skrapt rutene godt nok og fikk dermed ikke kjøre videre før rutene var tilstrekkelig skapt. Mannen fikk tilbud om et forenklet forelegg som han vedtok på stedet.

«Døvstumme» øltyveri

LAMBERTSETER: Klokken 15.45 mandag ble politiet tilkalt av vektere på Lambertseter senter. De hadde anholdt to 18 og 19 år gamle menn som hadde forsynt seg av øl i en butikk uten å betale for seg. De to karene ble kjørt i sentralarresten. Her fant politiet kort hvor det sto at de var døvstumme. De to karene var imidlertid verken døve eller stumme og samtykket til at kortene ble destruert.

18-åring stakk fra politiet

BOGERUD: Klokken 17.50 mandag kontrollert politiet en del gutter ved Bogerud T-banestasjon. En person stakk fra stedet, men ble raskt innhentet av politiet. Den 18 år gamle gutten, som kommer fra bydelen, var i besittelse av litt narkotika og ble kjørt i sentralarresten.

Falsk alarm

BRANNFJELL: En innbruddsalarm ble ved firetiden natt til tirsdag utløst i flere soner i en bolig i Sandstuveien 40. Det viste seg imidlertid at det var feil på alarmen og ingen tegn til innbrudd.

Uten lappen

MORTENSRUD: Tirsdag klokken 16.48 kontrollerte politiet en bil på Shell på Mortensrud. Den 51 år gamle føreren fremviste et tysk førerkort som ikke lenger var gyldig. Han har bodd i Norge i flere år og er nå anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Bilen han kjørte ble også avskiltet på stedet fordi den var i for dårlig teknisk stand.

Tatt med narkotika

MANGLERUD: Tirsdag klokken 19.21 stanset politiet en bil i Rugveien. Den 29 år gamle mannen som kjørte bilen hadde ikke gyldig førerkort og er nå anmeldt for dette. En 43 år gammel kvinne som var passasjer i bilen var i besittelse av litt narkotika og ble innbrakt til sentralarresten for dette.

Snoket i Vardeveien

EKEBERG: Beboere i Vardeveien ringte onsdag klokken 18.33 politiet og meldte fra om to personer som gikk rundt i Vardeveien og kjente på dørhåndtak før de ringte på. I området kom politiet over en person, en østeuropeisk mann på 34 år. Han hadde med seg en lapp hvor han bad om penger. Mannen ble bedt om å forlate stedet.

Aggressiv tigging

MORTENSRUD: Politiet ble onsdag klokken 18.00 tilkalt til Senter syd. En 54 år gammel kvinne og en 56 år gammel mann hadde da i en periode drevet nokså aggressiv tigging. De ble bortvist fra stedet i 24 timer.

Var ikke innbrudd

BRATTLIKOLLEN: Politiet ble like etter midnatt til torsdag varslet om det som hørtes ut som et pågående innbrudd i gatekjøkkenet på Brattlikollen T-banestasjon. Politiet kom over to personer på stedet, men det viste seg at de jobbet i gatekjøkkenet. – Det er likevel veldig positivt at folk bryr seg og ringer politiet, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Snushane tatt på fersken

LAMBERTSETER: Torsdag klokken 15.12 tilkalte vektere politiet til Lambertseter senter. En 33 år gammel østeuropeer var tatt på fersken mens han stjal snus og andre varer for en verdi av mer enn 5.000 kroner. Det viste seg at mannen også var etterlyst i forbindelse med forkynnelse av et forelegg. Mannen ble innbrakt til sentralarresten.

Stjal på ball

SKULLERUD: Mens elevene på Skullerud skole var samlet til skoleball benyttet noen anledningen til å stjele tre telefoner. Meldingen til politiet kom torsdag ved halv ellevetiden. Politiet etterforsker saken.

Uten gyldig førerkort

MOSSEVEIEN: Klokken 04.43 natt til fredag stanset politiet en bil Mosseveien. Den 58 år gamle sjåføren hadde ikke førerkort. Det var også en begjæring på avskilting på bilen fordi den ikke var EU-godkjent, men 58-åringen kunne fremvise kontrollseddel på bilen og beholdt derfor skiltene. Han er imidlertid anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren