Gå til sidens hovedinnhold

Sofian tilbake på skolescenen

Da Sofian gikk på Bredtvet videregående skole, var han vert under kulturdagene. Onsdag vendte han tilbake til scenen på skolen.

Bredtvet: Og Sofian var ikke i tvil om at det var godt å vende tilbake til gamleskolen.
- Det var veldig spesielt. Jeg husker hvor voksen jeg følte meg da jeg gikk på videregående, og det var rart å se hvor fort tiden har gått. Jeg kjente meg igjen i mange av elevene som går der nå, forteller Sofian.

- Dødssøte

Under de årlige kulturdagene på skolen var det ikke bare Sofian som var å finne på scenen. Elever danset og sang og viste frem sine talenter.
- Jeg så mange kommende stjerner der, og de går bare på videregående så de har god tid på seg. De som var på scenen var dødssøte. Kulturdagen er et kjempehyggelig arrangement, og jeg koste meg skikkelig da jeg satt og så på de som var på scenen, fortsetter Sofian.
Kulturdagen arrangeres hvert år på den videregående skolen for å gi elevene ved skolen anledning til å vise frem hva de kan av dans og sang. Det var også servering av mat fra de over 30 nasjonene som er representert på skolen.

De som var på scenen var dødssøte. Kulturdagen er et kjempehyggelig arrangement, og jeg koste meg skikkelig da jeg satt og så på de som var på scenen.
Sofian

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen