RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Software Innovation billigst på børsen

Sist oppdatert:
En gjennomgang iMarkedet har gjort av noen av programvare-relaterte selskapene på Oslo Børs, viser at Per Kveim og Software Innovation er billigst
Les også:

Resultatvarsel fra Software Innovation (Ny)

I en sammenligning iMarkedet gjort kommer Software Innvation klart billigst ut, hvis vil bruker selskapsverdien som utgangspunkt. Og det gjør vi vår prissammenligning av de børsnoterte selskapet. Selskapsverdien kommer frem som en funksjon av børsverdi, kontanter og rentebærende gjeld i tabellen (se under).

I sammenstillingen kommer Software Innovation klart best ut med en selskapsverdi på 106 millioner kroner. Selskapet kom med et resultatvarsel fredag, noe som har ført til at børsverdien har falt kraftig. Hele programvare- og konsulentselskapet er nå verdsatt på Oslo Børs til 165 millioner kroner.

Einar Brochs konsulentselskap Hands har derimot en børsverdi på 73 millioner kroner. Selskapet har en stygg gjeldsside noe som drar opp selskapsverdien, som er på nesten 200 millioner kroner.

Une Amundsens SuperOffice har også høyere selskapsverdi enn Software Innovation. En av hovedeierne i SuperOffice, Øystein Moans Visma, er ikke med i iMarkedets prissammenligning.

Prissammenligningen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere