RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Software Innovation kutter lønningene (Ny)

Sist oppdatert:
Sofware Innovation-sjef Per Kveim kutter lønningene til de ansatte med 10 prosent på grunn av hardt prispress i markedet
Lønnskuttene er på linje med hva iMarkedet har meldt tidligere. Les hva vi skrev tidligere i uken:

Mot nye lønnskutt i Software Innovation

Software Innovation gjør nå tiltak for å gjenopprette lønnsomheten i selskapet. Selskapet har besluttet en lønnsreduksjon på 10 prosent for alle ansatte i Norge, med virkning fra 1. juli. Reduksjonen gjennomføres som en generell lønnsjustering, ifølge en børsmelding.

- Situasjonen for Software Innovation er uforandret i forhold til andre halvår 2002. Selskapet har en tilfredsstillende ordremengde, men har i løpet av det siste året opplevd et tiltagende prispress i markedet, med redusert lønnsomhet som konsekvens, heter det i meldingen.

Videre planlegger selskapet ytterligere kostnadsreduserende tiltak i Norge. Effekten av tiltakene i 2003 og 2004 antas henholdsvis å bli i området 25 og 37 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere