RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Software Innovation overfører 45 mill.

Sist oppdatert:
Den danske avdelingen til Per Kveims Software Innovationhar fått overført 45 millioner kroner fra det norske hovedkontoret. Dermed har Kveim & Co. sendt over 77 millioner kroner til den danske avdelingen
Software Innovations danske selskapet har fått overført 45 millioner kroner fra det norske hovedkontoret. Det skriver danske Computerworld onsdag.

I løpet av de to siste årene har Software Innovation fylt opp 77 millioner kroner i det danske datterselskapet.

- Pengene kan ses som en oppkapitalisering av Software Innovation i Danmark. Med pengene får vi gjenskapt vår egenkapital og tilført midler, så vi har et solid fundament å bygge virksomhetene videre på, sier den danske Software Innovation-sjefen Frank Høyer Rasmussen til den danske avisen.

Software Innovation i Danmark har slitt med røde tall på bunnlinjen de siste årene, og selskapet tapte i 2003 en storordre til A/S Storebælt fordi selskapet ikke klarte å levere CRM-systemet innen den planlagte tiden.

Det kostet Software Innovation dyrt. Selskapet måtte tilbakebetale hele 6 millioner kroner, som A/S Storebælt allerede hadde forhåndsbetalt for leveringen av systemet. Selskapet har videre avsatt ytterligere 14 millioner kroner i en mulig rettssak.

- Vi er stadig i dialog med A/S Øresund, og vi drøfter stadig muligheten for et forlik, sier Frank Høyer Rasmussen.

12 millioner kroner fra det norske hovedkontoret sender danske Software Innovation direkte videre til sitt datterselskap, webutviklingsselskapet Balthazar. Denne delen opphørt i sommer som selvstendig virksomhet, og ble lagt inn i Software Innovation.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere