RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Software Innovation ser bedring

Sist oppdatert:
It-konsernet Software Innovation og Per Kveim mener at markedet nå har stabilisert seg, og venter klar bedring i driftsresultatet i fjerde kvartal
Software Innovation fikk et resultat før skatt på minus 3,8 millioner kroner i tredje kvartal, mot minus 10,7 millioner i samme periode i fjor. Driftsresultatet økte fra minus 9 millioner til minus 3 millioner.

Selskapet opplyser i kvartalsrapporten at det nå forventer et positivt driftsresultat på 5 millioner kroner i fjerde kvartal, og lisensinntekter på 15 millioner kroner. Lisensalget var på 9 millioner i tredje kvartal.

- Markedet har stabilisert seg, og vi har ikke registrert nye prisreduksjoner i siste kvartal, sier adm. direktør Per Kveim på en presentasjon.

Selskapet hadde en omsetning på 89 millioner kroner i tredje kvartal, mot 99 millioner i samme periode i fjor.

Den positive utviklingen i Sverige fortsetter, og driften viste pluss for andre kvartal på rad.

Underskuddet i den danske virksomheten har også vist positiv utvikling. Det er halvert fra andre kvartal, og det ventes pluss i fjerde kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere