RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Software Innovation skylder husleie

Sist oppdatert:
It-konsernet Software Innovation med Per Kveim i spissen nekter å betale husleie, og etter nesten to år uten innbetalinger skal kravet ha kommet opp i 7 millioner kroner
Det melder Finansavisen torsdag.

Software Innvoation holder til i et bygg på Lysaker, som de flyttet inn i for knappe to år siden. Bygget ble på det tidspunktet solgt fra det den gang børsnoterte selskapet Investra til Acta.

Software Innovation skal kun ha betalt leie i 15 dager fra innflyttingsdagen 15. september 2001, og har siden holdt igjen husleie på grunn av strid om arealet. Investra mener leieavtalen lyder på 13.700 kvadratmeter, mens Software Innovation mener det riktige er 12.100.

IT-konsernet skal nå være skyldig rundt 7 millioner kroner. Acta som eier bygget i dag kjøpte det for 300 millioner i 2001, men på grunn av den manglende leien krever de nå Investra for 44 millioner, ifølge Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere