RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Software Innovation vant stort svensk anbud(Ny)

Sist oppdatert:
Software Innovation og konsernsjef Per Kveim har vunnet en tøff anbudskonkurranse om levering av it-konsulenttjenester til svenske myndigheter. Kursen gikk i forkant
Rammeavtalen som Software Innovation nå har fått på plass gjelder 51 ulike myndighetsinstanser i Sverige.

Avtalen løper i en periode på to år med opsjon på forlengelse med ytterligere 12 måneder.

- Med denne avtalen styrker Software Innovation sin posisjon som ledende nordisk IT-leverandør, skriver selskapet i en kommentar.

Software Innovation-kursen gikk over 4 prosent i formiddag i forkant av publiseringen av avtalen og det var uvanlig stort volum. Kursen er lite endret noen minutter etter at børspausen ble opphevet klokken 12:16 i ettermiddag.

Rammeavtalen omfatter svenske myndighetsinstanser som AMS, FMV, NUTEK, Rikspolisstyrelsen, Skatteverket og Socialstyrelsen. Avtalen er inngått etter anbud med FMV (Försvarets materielverk. 106 leverandører deltok i anbudsprosessen.

- Denne rammeavtalen er av strategisk betydning for Software Innovation. Vi får nå mulighet til å konkurrere om enkeltoppdrag innen offentlig sektor i Sverige, hvilket vi tidligere har hatt begrenset mulighet for, sier konsernsjef Per Kveim i Software Innovation i en kommentar.

Software Innovation leverer i dag tilsvarende konsulenttjenester til kunder som Länsförsäkringar, Svenska Spel, TeliaSonera og SAS.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere