RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sol+speil=baderomsbrann

Sist oppdatert:
Utrolige sammentreff førte til at det ble brann i en skittentøyskurv på Hop lørdag. Steikende sol og forstørrelsesspeil kunne ha brent ned hele huset.

Observante naboer sørget for at baderomsbrannen begrenset seg til skittentøyskurven lørdags ettermiddag. Beboerne i huset var ikke hjemme, så naboen gikk inn i huset og slukket brannen som hadde startet på mystisk vis, skriver Bergens Tidende.

Både politi og brannvesen lette frenetisk etter årsaken til brannen, som så ut som om den hadde startet ut av løse luften. Ingenting rundt skittentøyskurven sto fram som klare kandidater, og det hele var et mysterium. Inntil et lite barberingsspeil på vasken pekte seg ut som synderen. Maks uflaks og utrolige sammentreff gjorde at den sterke lørdagssolen skinte på speilets forstørrelsesside, som deretter skinte på skittentøyskurven. På den måten startet brannen, som til alt hell ble oppdaget og slukket raskt.

Resultatet av brannen ble bare en halvsmeltet taklampe, en svidd badekåpe, oppbrente skitne klær og brannmerkede fliser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere