RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SOL lanserer jobbtjeneste

Sist oppdatert:
Sol.no gjør nå en storsatsing for å ta markedsandeler innen jobbsøk og går dermed inn på området til aktører som Finn og Stepstone
Bedrifter gis også muligheten til å legge inn sine egne annonser gratis.

- Allerede fra lanseringsdagen vil SOL Jobbsøk være Norges desidert største jobbmarked, med langt over 7.000 ledige stillinger, mens f.eks. Finn.no har rundt 4.500, forteller administrerende direktør Hans Petter Terning i Eniro Norge, som driver SOL.no.

- Ved å tilby gratis jobbformidling til næringslivet, skaper vi et enda bedre produkt for jobbsøkerne ved at basen også utvider seg selv – og dermed blir enda større.

Ovesikten settes sammen ved at Eniro søker hos Aetat og andre rubrikkmarkedsplasser, og annonsene samles og gjøres tilgjengelig på SOL Jobbsøk.

- Vi er sikre på at kvaliteten på tjenesten er topp, og forventer rekordmange brukere av det som blir Norges største jobbmarked, sier Terning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere