RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sol, sommer og svidde pølser

Grillsesongen er over oss og det er på tide å gå til anskaffelse av sommerens viktigste redskap.

Både dyre og billige griller kan du skaffe deg ved et par tastetrykk. Både hos deal.no.og Elkjøp kan du handle grillen din på nett.

Forbeholdt hyttefolk
- Jeg tror nok folk bruker mellom 2.000 og 3.000 kroner på grill. Det finnes jo selvfølgelig griller opp i 40.000 kroners-klassen, men det er forbeholdt hyttefolket fra Vestfold til Lillesand, forteller grillekspert hos Opplysningskontoret for kjøtt, Bjørn Tore Teigen, til TV 2 Nettavisen.

Engangsgrillen er fortsatt en billig vinner som du får for en tier. Grillekspert Teigen roper imidlertid et lite varsku.

Engangsgrillen
- Det som irriterer meg mest med engangsgrillene er forsøplingen. Det er ikke noe trivelig å gå langs stranda og plutselig stikke tåa ned i en gammel engangsgrill. Det finnes helt greie engangsgriller, men jeg råder folk til å spandere et par hundrelapper i en helt grei gassgrill så slipper du å få svidd og kald mat. Nå finnes det også grillposer som du kan få kjøpt for en billig penge, og de er renslig og fin, understreker Teigen.

For de litt eksklusive kan en Electrolux 168085 Flatgrill til 14.425 kroner være tingen. Men du kan også få en bra grill til langt færre tusenlapper, en elektrisk grill av typen Tefal Masteris Luxe koster deg 1.108 kroner.

Se også marinerte tips og andre grillfinurligheter på www.grilljon.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere