RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solberg: - Norge trenger noen bestemte damer

Oslo (NTB): Statsminister Erna Solberg (H) presenterte sin nye regjering for de oppmøtte på baksiden av Slottet onsdag. Solberg erklærte at alle statsrådene skal jobbe til beste for Norge de nærmeste fire årene.

- Dette har vært gøy, men nå begynner arbeidsøkten. Resten av dagen blir en god liten fest, men fra i morgen og framover skal vi jobbe med de politiske sakene, sier Solberg.

Hun mener at regjeringen er sammensatt av folk med bred politisk erfaring og gode kunnskaper både fra politikken og det øvrige samfunnet.

- Dette er personer som er kompetente på saksområdene. De er allroundpolitikere mange av dem, og har en gnist til å gjøre endringer i det norske samfunnet til det bedre, understreket den nye statsministeren.

Solberg har merket seg at mange har stilt spørsmål ved utnevnelsen av Frps Sylvi Listhaug som landbruksminister.

- Jeg forventer at hun skal bidra til å utvikle norsk landbruk, det er behov for reformer og endringer, men vi har en veldig tydelig plattform for hva vi skal jobbe for i landbrukspolitikken. Sylvi Listhaug er en røynd politiker som er kjent for å sette foten ned og være en bestemt dame, og Norge trenger noen bestemte damer også for utviklingen framover, sier Erna Solberg. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere