RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solberg fortsatt populær som statsminister

På en ny meningsmåling svarer 30 prosent at de synes Erna Solberg gjør en god jobb som statsminister.
På en ny meningsmåling svarer 30 prosent at de synes Erna Solberg gjør en god jobb som statsminister. Foto: Vidar Ruud (NTB Scanpix)
Til tross for mye ståk rundt statsbudsjettet er Erna Solberg fortsatt ganske populær som statsminister. Men hun er langt fra like populær som før.

På den nye meningsmålingen som Ipsos MMI har utført for Dagbladet, svarer 30 prosent at de synes hun gjør en god jobb som statsminister. 55 prosent svar at hun gjør en middels jobb, mens bare 11 prosent synes hun gjør en direkte dårlig jobb.

– Jeg synes det er hyggelige tall, sier Solberg til avisen.

Statsbudsjettet som regjeringen Solberg la fram har imidlertid ikke stor støtte i befolkningen. Bare 13 prosent tror folk vil få det bedre med den nye statsbudsjettet, mens 33 prosent mener det blir verre og 45 prosent ikke tror på noen endring.

Valgforsker Frank Aarebrot mener meningsmålingen ikke er så positiv som Solberg hevder, selv om den er et lite lyspunkt i en rekke med dårlige meningsmålinger for regjeringspartiene.

Aarebrot viser til i desember i fjor, da folk fikk det samme spørsmålet om Solbergs innsats. Da svarte 54 prosent at hun gjorde en god jobb, 30 prosent svarte middels og bare 3 prosent mente at hun gjorde en dårlig jobb.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere