Gå til sidens hovedinnhold

Solberg: - Ingen sa nei til å bli statsråd

Oslo (NTB): Påtroppende statsminister Erna Solberg (H) sier ingen takket nei da hun ringte rundt for å tilby plass på det nye regjeringslaget.

- Nei, det var det ikke. Det har bare vært hyggelig å ringe, svarte Solberg på spørsmål fra NRK om noen av de spurte hadde sagt nei til å bli en del av den nye regjeringen.

Erna Solberg ble tidlig onsdag morgen møtt av pressefolk utenfor sitt hjem på Oslos vestkant. Hun innrømmet at hun gjerne skulle ha sovet litt lenger, men sa hun er spent foran regjeringsdannelsen som formelt skjer klokken 12.

- Jeg gleder meg til å komme til kongen for å fortelle at vi er ferdige, og jeg gleder meg til alt det andre som skal skje i løpet av dagen, sa Solberg, som innrømmet at det er mange dyktige folk som ikke får plass i regjeringen.

- Dette er et puslespill, derfor er det mange som hadde fortjent å bli statsråd som ikke blir det, sa den påtroppende statsministeren.

Fremskrittspartiets nestleder Per Sandberg sa tirsdag at han hadde blitt tilbudt plass i regjeringen, men takket nei av familiære årsaker. (©NTB)

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem