RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solberg med eget rallyspill

(AP/Scanpix)
Rallykjøreren Petter Solberg skal få sitt eget dataspill.

(Spillmagasinet): Colin McRae og Richard Burns har allerede gjort det, og nå er det Petter Solberg sin tur. Den kjente norske rallyføreren skal fronte et rallyspill til Playstation 3 og Xbox 360.

Spillet utvikles av norske Momentum og har vært under utvikling i to år og foreløpig kostet 25 millioner kroner, melder Finansavisen.

Solberg er mer enn bare et navn og et bilde på coveret. Han har investert tre millioner kroner i selskapet, og lover i tillegg å delta aktivt i utviklingen av spillet. Til Finansavisen sier Solberg:

- Jeg har greie på hvordan slike spill bør være, og sammen med mange dyktige mennesker som tester og utvikler spillene skal vi lage spill på riktig nivå.

Momentum er strålende fornøyde med å ha fått med Solberg på laget, og skal utnytte navnet hans for det det er verdt.

- Som den medieyndlingen Petter er vil han fronte merkevarenavnet Hooha i markedet. Vi har rettighetene til navnet hans og det er viktig å huske på at Petter er større i Japan og mange andre land enn i Norge, sier gründer og daglig leder Terje Engstrøm Lien til Finansavisen.

Verken tittel eller lanseringsdato er foreløpig kjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere