RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Rock Star Baby)

Solbriller til små og store rockere

Rock Star Baby lanserer solbriller – og de kommer snart til Norge.

(SIDE2): Rodenstock presenterer den første solbrillekolleksjonen fra Rock Star Baby, og solbrillene blir å finne i butikk hos norske optikere ut på nyåret 2010. Rodenstock har inngått en lisensavtale globalt for den nye Rock Star Baby kolleksjonen, og designeren bak merket er den kjente trommeslageren i Bon Jovi, Tico Torres.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

For små og store rebeller
Brillekolleksjonen starter med solbrillemodeller i to farger som er å få i tre størrelser; henholdsvis for små barn (6-10 år), ungdom (10-13 år) og for voksne. Modellene kan karakteriseres som sporty wrap-around look, tidløs og som gjenskaper rock ’n’ roll stilen.

Fargene både på briller og glass orienterer seg mot klassisk rock. De kommer hovedsakelig i sort og karbon. Modellene er fremstilt i et holdbart plastmateriale og linsene er av polykarbonat som tåler en støyt for små og aktive barn. Polykarbonatlinser er i tillegg både splint- og støtsikre. Et slags «kors» som en dekorativ detalj på stangen og en signatur av Tico Torres på innsiden av stangen, skal være med å gi brillene et unikt og rocket utseende. Til enhver solbrille følger det med et matchende Rock Star Baby etui.

Disse solbrillene fra Rock Star Baby kommer i salg i Norge ut på nyåret 2010.
Disse solbrillene fra Rock Star Baby kommer i salg i Norge ut på nyåret 2010.

Ethvert barn kan bli en rockestjerne
Ideen bak Rock Star Baby-merket henvender seg til moteorienterte foreldre som ønsker å kle opp barna sine i en litt annerledes og individuell stil. I dag har Rock Star Baby avansert fra et motemerke til å bli mer et livsstilsmerke.

Det kombinerer rock ’n’ roll og livsstil med kvalitet på et høyt nivå. Dette livsstilsproduktet fra Rock Star Baby har en tidløs design, høy kvalitet både på materialer og håndverk. I tillegg tar det hensyn til de mer flytende trender samtidig som det vektlegger hva som er spesielt med rock ’n’ roll.

Les mer om Rock Star Baby her (Side2 tar ikke ansvar for eksterne linker).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere