RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solgte alt i gullaksje

Sist oppdatert:
Den tidligere aksjemegleren Sten Ihlebakke har solgt alt i gruveselskapet IGE. - Om jeg tror aksjen går i 6 kroner? Ingen sjanse, sier Ihlebakke.
Ifølge Finansavisen har Ihlebakke gått fra å være den største investoren i IGE til å selge seg helt ut. Dette har han hatt en gevinst på 2,5 millioner kroner på.

Den tidligere megleren kjøpte IGE-aksjene på kurs 2 kroner, og har nå solgt seg ut. Han har imidlertid ikke fått med seg den siste oppturen i IGE-aksjen. I går endte nemlig aksjekursen til IGE oppe på 3,41 kroner.

- Jeg solgte dessverre litt for tidlig, sier Ihlebakke.

De siste dagenes opptur har kommet etter at Fondsfinans har spådd IGE-aksjen til 6 kroner. I tillegg til dette har ABG Sundal Collier gått ut med samme kursmål i en ny analyse.

Ihlebakke tror imidlertid ikke at IGE-aksjen klarer å gå til 6 kroner.

- Selskapet har ingen omsetning. Det eneste de kan tjene penger på er å selge gruvene. De har nok med å prospektere og kan ikke drive, sier Ihlebakke til Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere