RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solgte Monroe-sexvideo Pris: 7,5 mill.

Sist oppdatert:
Kjøperen lover at sexvideoen med Marilyn Monroe ikke vil bli publisert på nettet.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Ingen har noen gang nevn Marilyn Monroe og sexvideo i samme setning før. Helt til nå. En slik film, med formatet 16 millimeter, skal nå ha blitt solgt til en ukjent kjøper - for 7,5 millioner kroner.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Filmen skal vise erotiske scener mellom Monroe og en ukjent partner. Folk undrer seg nå på om filmen noen gang vil se dagens lys.

Ukjent mann
Når man tenker på filmstjernen Marilyn Monroe, er det bilder av den glamorøse gudinnen som smiler til kameraene man ser for deg. Den uskyldige piken, som kun av vindfulle uhelle viste sine lange bein på lerrettet, er ikke lenger like uskyldig. Nå har skandale-Monroe kommet ut av det glamorøse skallet.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Og det i form av en femten minutter lang film, hvor filmikonet altså har seksuelt samvær med en uidentifisert mann.

Vil ikke publisere
En kopi av filmen, som fremdeles omtales som konfidensiell av FBI, ble nettopp solgt til en businessmann i New York. Kjøperens intensjon, er, ifølge CBS, å oppbevare kopien i sin ærverdige filmsamling.

- Mannen som kjøpte videoen, sier han av respekt for Marilyn ikke vil publisere videoen på Internett. Det er ikke hans intensjon, og jeg ville aldri uttalt meg med navn, om jeg visste dette kom til å skje, sier samler keya Morgan.

ifølge kilder CBS har snakket med, forble filmen i FBIs eie etter at filmen ble funnet. FBI-direktør J. Edgar Hoover var nemlig så opptatt av å finne ut om Monroe hadde en affære med president John F. Kennedu eller hans bror Bobby.

Ingen har imidlertid klart å finne ut hvem mannen på videoen er.

Den 15 minutter lange sort-hvitt filmen skal ha blitt spilt inn på 50-tallet, rett før Marilyn ble verdensstjerne

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere