RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solid vekst for Komplett

Sist oppdatert:
Komplett og Eric Sandtrø (bildet) vokste kraftig i andre kvartal 2003 og forventer å nå målet om en resultatgrad før skatt på 5 prosent i andre halvår
Komplett fikk et resultat før skatt på 23,7 millioner kroner i andre kvartal 2003, opp fra 13 millioner kroner i samme periode i fjor.

Resultatet før skatt inkluderer gevinst ved salg av Komplett Data-butikkene til Datakjeden på 6,9 millioner kroner. Justert for salget nådde Komplett ikke en resultatgrad før skatt på 5 prosent, som er målet for hele året 2003. Selskapet forventer imidlertid å nå målet i andre halvår.

Driftsresultatet endte på 15,4 millioner kroner, opp fra 10,5 millioner kroner i fjor.

Omsetningen økte med 41 prosent fra andre kvartal i fjor til andre kvartal i år og endte på 356,1 millioner kroner. I andre halvår har Komplett mål om vekst i omsetningen på 25-30 prosent, mens målet for hele 2003 er vekst på 30 prosent.

Omsetningen innen e-handel økte med 47 prosent og utgjorde 87 prosent av selskapets omsetning i andre kvartal. Antall Internettordre økte med 60 prosent.

Det er knyttet stor spenning til hvordan selskapet lykkes med sin satsing i Sverige. Her steg omsetningen med 91 prosent til 49 millioner kroner. Til sammenligning steg omsetningen i Norge med 30 prosent i andre kvartal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere