RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solli klar for Vålerenga

Sist oppdatert:

Vålerenga har signert forsvarsspilleren Aleksander Solli (20) fra Løv-Ham på en toårskontrakt. Solli er Bosman-spiller og kommer gratis til Vålerenga.

- Aleksander har en veldig god fot og bra fotballforståelse. Han minner litt om Stefan Strandberg i spillestilen, sier Vålerenga-manager Martin Andresen om overgangen.

- Vi har hentet Aleksander som et uviklingsprospekt og har trua på at han kan utvikle seg til å bli en bidragsyter hos oss. Han har litt å jobbe med i duellspillet sitt og aggressiviteten i spillet sitt, men vi håper at trening og spill på et høyere nivå vil gjøre han til en mer komplett spiller.

Solli har spilt 39 kamper og scoret to mål i løpet av Løv-Ham-karrieren. Han har landskamper på G17, G18 og G19-nivå for Norge. Han får draktnummer 5 i Vålerenga.

Vålerenga jobber med å få på plass flere nye spillere, og håper å kunne presentere disse senere torsdag eller fredag. Følg med på vif-fotball.no.

ALEKSANDER SOLLI
Født: 16. mars 1990
Draktnummer: 5
Posisjon: Forsvar
Høyde/vekt: 188 cm/83 kg

Moderklubb: Vadmyra Idrettslag
Tidligere klubber: Fyllingen (lån), Løv-Ham

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere