*Nettavisen* Nyheter.

Sollien trekker seg

Sigurd Sollien trekker seg tirsdag fra «Skal vi danse».

23.09.08 16:04

(SIDE2:) Den populære programlederen Sigurd Sollien trekker seg fra «Skal vi danse» grunnet lyskeskade, melder TV2 Underholdning

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I en pressemelding skriver TV 2s informasjonsmedarbeider Bjarne Laastad følgende:

Sigurd Sollien er sykemeldt og må forlate «Skal vi danse».

Sigurd Sollien er ute av stand til å danse etter at han pådro seg en muskulær skade under sin quickstep sammen med dansepartner Ingrid Beate Thompson i fredagens «Skal vi danse».

- Dette er selvsagt veldig leit, og vi takker for Sigurds fantastiske innsats i «Skal vi danse», og ønsker ham snarlig bedring, sier Siv Aamot, TV 2s prosjektleder for «Skal vi danse».

Hvordan Solliens sorti påvirker ukens sending er foreløpig uklart.

- Dette er noe TV 2 i samarbeid med produksjonsselskapet Monster jobber fortløpende med fram mot fredag, sier Aamot.

Første gang
- Det er første gang det skjer at en person har måttet trekke seg, så vi vet rett og slett ikke hvordan vi skal løse det. Men det jeg kan si er at det blir «Skal vi danse» førstkommende fredag, sier informasjonsansvarlig Unn-Grethe Berge til Side2.

I skrivende stund sitter produksjonsselskapet Monster og TV 2 i møter for å se hva de kan gjøre for å løse saken. De må også forholde seg til BBCs regler for programmet.

- Jeg skal ikke tilbake, uttaler en ordknapp Jenny Skavlan til God kveld, Norge.

Lyskestrekk
Skaden ble åpenbar under forrige fredags quickstep, da han utførte en «araber»

- Jeg tror jeg fikk lyskestrekk, uttalte han rett etter at han var ferdig på dansegulvet, men det viste seg at skaden allerede var skjedd.

(artikkelen fortsetter nedenfor)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Bendiksby, Terje

- Jeg hadde lyskestrekk før jeg begynte, sier Sollien i pausen før stemmene er talt opp. Jeg hadde ikke sagt noe, men det var ganske vondt. Nå er det bare Gud og seerne som kan hjelpe meg. Unn-Grethe Berge understreker at Solliens skade er alvorlig. Det kommer ikke på tale at han returnerer til «Skal vi danse».

Trodde det skulle gå bra
Sollien trodde han skaden var langt mindre alvorlig enn det nå har vist seg. Etter forrige program tok han seg rett og slett et par Paracet og fikk en ispose på lysken backstage.

- Med litt champagne på toppen så går det bra, mente han.

Også før selve serien begynte var Sollien optimistisk og mente at selv om han ikke hadde så mye erfaring, kunne han lære raskt.

Bratt læringskurve
- Det kan jo ikke gå nedover, og i går fant jeg ut at jeg har hofter som virker. Jeg tror nok jeg vil oppdage nye deler av kroppen min i løpet av treningen, fortalte han Side2 på «Skal vi danse»-lanseringen.

- Showet varer jo ikke så lenge, så vi håper på en bratt læringskurve, spøkte dansepartneren hans Ingrid Beate Thompson den gangen.

- Det blir jo en hel ny og glamorøs verden for meg, men jeg føler jeg har mye ild i meg, mye borgjemt ild, sa Sollien, som altså nå måtte takke for seg.

- Sigurd er ved godt mot og har det greit, opplyser Unn-Grethe Berge.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Lyst på en kjæreste? Prøv Side2s datingtjeneste Match!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.