Gå til sidens hovedinnhold

Solskjær scoret to - i dag møter han på jobb

Fredag sesongdebuterte Ole Gunnar Solskjær med to scoringer.

Ole Gunnar Solskjær er tilbake på fotballbanen. Fredag kveld spilte han oldboysfotball med kompiser i CFK.

Han brukte bare 13 minutter før den første ballen lå i nota i Nordvesthallen under oldboysfotballtreningen med kompiser i CFK, melder Tidens Krav.

Gjengen i CFK møtes to ganger i uka for å leke med ball. I vår vil de få regelmessig besøk av en storscorer med fortid i Manchester United.

For Ole Gunnar Solskjær er hjemme i Kristiansund. Trenerjobben i Molde vil bli kombinert med veteranfotball i Engas storstue i Folkeparken.

Venstrefoten
37-årige Solskjær hadde altså ikke glemt alt.

To ganger scoret han. Begge målene ble satt inn med venstrefoten.

– Må jo holde meg litt i form. Dette var artig, sa en småsvett Solskjær etter en drøy time på kunstgresset.

En kneskade satte en stopper for karrieren i England. Kneet vil aldri bli helt bra, men det holder altså til å være med oldboysgjengen i CFK.

Familiært
Nå er ikke oldboys det rette navnet for alle som var med. Blant annet var Ole Gunnar Solskjærs sønn, Noah, blant de som løp rundt. 10-åringen var nær ved å score et par ganger, men måtte gå av banen med kun hederlige forsøk.

– Kom igjen, press på riktig side, sa pappa Ole Gunnar.

Det var tydelig å se at det var moro å spille med sin egen sønn.

Moro var det også å ha svoger Ola Lyngvær og tidligere CFK-trener Ole Olsen på samme bane. Olsen var eldstemann med sine 63 år, og holder et imponerende nivå alderen tatt i betraktning.

Fortsatt må Solskjær vente til han kan ikle seg den hvite Enga-drakta i aktivt spill igjen. Han må inn i sitt 39. år før han kan spille fotball i veteranserien.

Første arbeidsdag
Mandag har Ole Gunnar Solskjær sin første arbeidsdag i Molde. Han gleder seg til å ta fatt. Han føler seg rimelig trygg på at MFK får et godt lag i 2011.

Det betyr også at han har kontroll på spillerstallen. Fortsatt har de store nysigneringene latt vente på seg på Røkke-løkka, men Solskjær forsikrer at han har kontroll.

– Det vil nok skje noe snart, sa han og smilte lurt.

Les flere saker i Tidens Krav

PS! Nettavisen er på plass i Molde om kommer tilbake med mer stoff om Ole Gunnar Solskjærs første dag på jobb. Solskjær møter pressen klokken 14.30.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken