RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solskjær fikk grønt lys for flytebrygge

I FLYTSONEN: Havnevesenet vil tillate at en flytebrygge kan legges utenfor Bryggekanten på Innlandet i Kristiansund. Her er huset til Ole Gunnar Solskjær i Kristiansund.
I FLYTSONEN: Havnevesenet vil tillate at en flytebrygge kan legges utenfor Bryggekanten på Innlandet i Kristiansund. Her er huset til Ole Gunnar Solskjær i Kristiansund. Foto: Bjørn A. Hansen (Tidens Krav)
Sist oppdatert:
Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær vil legge ut en flytebrygge på Innlandet.

Havnevesenet har gitt Ole Gunnar Solskjær og Bersvend Skomsøy i Kristiansund grønt lys for å legge ut en flytebrygge utenfor Bryggekanten 19 og 21 på Innlandet. Bryggen vil bli tatt på land om vinteren, skriver Tidens Krav.

- Ikke til hinder
Havnevesenet mener brygga ikke vil være til hinder for ferdsel eller tilflott i dette området, men forutsetter at bruken ikke krenker naboeiendommens tilflottsrett. Søkerne har alt ansvar for eventuelle kabler og ledninger i området hvor arbeidet utføres.

Havnevesenet understreker at tillatelsen kun gjelder i forhold til havneloven, og ikke til privatrettslige forhold, eller til andre lover og regelverk. For eksempel må Solskjær og Skomsøy selv avklare med kommunen om flytebrygga er i samsvar med plan- og bygningsloven, og avklare forholdet til kulturminnelovgivningen med fylkeskommunen.

PÅ SOLSIDEN: Ole Gunnar Solskjærs hus har en beliggenhet som de fleste kan misunne ham. Eiendommen ligger vakkert til helt nede ved sjøkanten på Innlandet.


Må ha samtykke
Søkerne må også skaffe nødvendig samtykke fra grunneiere og andre rettighetshavere. Havnevesenets krav er ellers at brygga har tilstrekkelig solid utførelse, ut fra sikkerhetsmessige hensyn.

Ole Gunnar Solskjær jobber som kjent i Wales, som manager for Championship-klubben Cardiff City. Han gikk fra Molde til Cardiff i januar, men har beholdt boligen på Innlandet i Kristiansund.

LOKALPATRIOT: Ole Gunnar Solskjær og kona Silje kjøpte huset i Kristiansund for snart fire år siden.


Les flere saker i Tidens Krav

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere