RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solstad øker i Deep Ocean

Sist oppdatert:
Rederiet Solstad Offshore har kjøpt seg videre opp i Deep Ocean, mens to av investorene selger seg kraftig ned. Les mer her:
Solstad Offshore melder tirsdag at de har kjøpt 3,8 millioner aksjer i DeepOcean til kurs 22 kroner. Dermed har rederiet med base i Skudeneshavn en eierandel på 18,2 prosent i undervannsentreprenøren.

Solstad-sjef Lars Peder Solstad sier til NA24 iMarkedet at de er fornøyd med den posisjonen de har i selskapet etter kjøpet, og at de ikke har planer om å kjøpe flere aksjer i rederiet.

Det var Toha Invest BV som solgte 10,58 millioner aksjer, eller 15 prosent, av aksjene i et spredningssalg tirsdag, gjennomført av Pareto Securities.

DeepOcean ble til blant annet med Solstad Offshore sin hjelp, og ble innfusjonert med Ocean Team. De som solgte seg ut av selskapet tirsdag var opprinnelige investorer i Ocean Team.

- Kjøpet er gjort på bakgrunn av Solstad Offshore sterke tro på selskapet og de generelle fremtidsutsiktene i de markeder hvor DeepOcean opererer, melder Solstad i en børsmelding tirsdag.

DeepOcean meldte også senere tirsdag at de hadde kjøpt 824.000 egne aksjer, mens DOF meldte at de selger ut 4,4 millioner aksjer i DeepOcean til kurs 22 kroner. DOF har etter salget ingen flere aksjer igjen i selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere