RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solvang reddes av aksjegevinster

Sist oppdatert:
Gassrederiet Solvangs resultater er fortsatt sterkt påvirket av utviklingen i dollarkursen og aksjemarkedet
Solvang har et nettoresultat hittil i år på 15,3 millioner kroner, mot kun 2,3 millioner i de tre første kvartalene i fjor. Selv om fjoråret ga 26,7 millioner kroner i urealisert valutagevinster, så trakk verdipapirporteføljen ned med 25,7 millioner kroner.

Hittil i år har rederiet urealiserte valutagevinster på 2,4 millioner kroner, men et sterkt aksjemarked har gitt urealiserte verdipapirgevinster på hele 23,2 millioner kroner hittil, noe som har gitt en positiv bunnlinje.

Rederivirksomheten viser imidlertid et underskudd på 1,4 millioner kroner hittil i år, inkludert urealisert agio på 2,4 millioner kroner. I tilsvarende periode i fjor viste shippingvirksomheten et overskudd på 32,6 millioner kroner inkludert agiogevinstene.

- I fjerde kvartal påregnes et noe bedre resultat fra shippingaktiviteten enn for tredje kvartal, skriver selskapet i rapporten for tredje kvartal

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere