RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og samferdselsdepartementet oppretter mandag et interimselskap med oppgave å forberede og tilrettelegge for at et utbyggingsselskap for vei.
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og samferdselsdepartementet oppretter mandag et interimselskap med oppgave å forberede og tilrettelegge for at et utbyggingsselskap for vei. Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Solvik-Olsen besøker rassted i Vaksdal

Sist oppdatert:
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) besøker mandag Vaksdal for å se nærmere på rasene som har gått over Bergensbanen og E16.

Det melder NRK.

I forbindelse med besøket skal Solvik-Olsen møte representanter for veimyndighetene i Hordaland og ordfører Eirik Haga i Vaksdal. Spørsmålet om behov for bedre rassikring vil være ett av temaene.

– Jeg har ingen forventninger om at han har med seg løsninger for E16 og jernbanen på kort eller lang sikt, men her i kommunen setter vi stor pris på at han tar turen, sier Haga til NRK.

Det har gått to ras over jernbanesporet og E16 på omtrent samme sted i Vaksdal i løpet av mai. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere