RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Som Bosman til Liverpool?

I kulissene på La Manga: Bli med i spillerboksen i pausen av VIF - TIL da medisinsk koordinator Eirik Bjærke fikk beskjed om å gjøre seg klar som venstreback.

Se innslaget fra spillerboksen her

Til tirsdagens kamp mot Tromsø på La Manga var Martin Andresen og medisinsk koordinator Eirik Bjærke oppført som reserver for Vålerenga. Det var strangt tatt ingen som håpet at de måtte utpå banen. Men da midtstopper Nikolai Næss fikk en kjenning i lysken rett før pause var det klart at Bjærke måtte innpå som venstreback. Freddy dos Santos tok stopperplassen og Amin Nouri flyttet over til høyreback.

Som regel bruker Bjærke pausene til lett behandling av spillere som trenger det, og tirsdagen var intet unntak helt fram til det kun var igjen minutter før 2. omgang skulle starte.

På VIF TV kan du bli med i spillerboksen og få med deg hvordan ting forløp da Bjærke i all hast måtte skifte om og gjøre seg klar for kamp, uten noen som helst form for oppvarming eller andre forberedelser.

Her får du også se litt av Bjærkes innsats på banen, inkludert en sugende takling på Tromsø-spiller Mads Reginiussen og hva støtteapparat og spillere mente om innsatsen. Du får også se Bjærke drømme seg vekk til favorittklubben Liverpool.

Se innslaget fra spillerboksen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere