RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Sørgjerd/TV 2 Nettavisen

Soma vil "kose seg"

Sist oppdatert:
Mens de andre Brann-spillerne dro til Oslo i går, kom Ragnvald Soma diltende av flyet i dag morges. - Jeg lader best opp hjemme, sier han.

Det var en utvilt og opplagt Ragnvald Soma som landet på Gardermoen klokken ni i dag morges. Mens de andre spillerne på laget dro til Oslo i går, valgte han å tilbringe kvelden og natten hjemme hos familien.

- Det har aldri gjort meg noe å reise den samme dagen som jeg spiller hvis ikke det er tunge strabasiøse reiser. Det skjer bare to ganger i året i serien; når vi skal til Bodø og Trømsø, sier midtstopperen og forteller at Mons Ivar Mjelde gir ham lov til det.

- For meg er det mye verre å ligge på et hotell og gruble over kampen før du skal spille den. Det er ingen ønskeoppladning for meg.

- Nå skal vi etter det jeg forstår ut på et treningsfelt og røre litt på oss. Deretter blir det tilbake på hotellet der vi rekker å se United spille. Det er artig å se andre spille før du skal i ilden sjøl. Og så drar vi til Ullevaal for å vinne, selv om det blir tøft.

-Jeg har tenkt å kose meg på banen i kveld, påstår Ragnvald Soma.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere