RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommer, sol, strand og toskeskap

Chip Rommel (Roland Kickinger), Jamaica St. Croix (Leila Arcieri) og B.J. Cummings (Jamie Bergman).
Chip Rommel (Roland Kickinger), Jamaica St. Croix (Leila Arcieri) og B.J. Cummings (Jamie Bergman).
Den kjekke, men akk så dumme, livredderen Notch Johnson prøver iherdig å hjelpe en gruppe asiatiske kvinner, som er tvunget til prostitusjon i Amerika.

På et ukjent sted i Asia introduseres en viss Mister X for en gruppe kvinner, som tror de er på vei til Amerika for å jobbe på fabrikk. Men i det forjettede land venter isteden et nedverdigende liv i prostitusjon.

Heltemodig, men dum
I mellomtiden blir den uredde og svært så uintelligente livredderen Notch Johnson tilkalt for å redde en hval som er skylt opp på stranden i Malibu. Men Notch misforstår situasjonen. Han forveksler den strandede hvalen med en overvektig kvinne ute i bølgene. Et heftig basketak dem imellom ender i en kraftig ørefik for Notch.

Senere på livreddernes hovedkvarter introduserer Notch den nye livredderen Kimberly Clark for resten av teamet: B. J. Cummings, Chip Rommel og Jamaica St. Croix.

Men Kimberly er ikke den hun gir seg ut for å være. Skjult i en pin på uniformen hennes finnes det et lite videokamera, som sender opptak direkte til borgermesteren, Anita Massengil og hennes sønn Kody. Grunnen til denne manøveren er at borgermesteren klandrer Notch for at hun ikke ble valgt inn i kongressen - og nå er hun ute etter hevn.

Komplottet
Kort tid etter ankommer en flytende plattform stranden, og om bord befinner de asiatiske kvinnene seg. Når deres historie kommer Notch for øre, og han får vite at de skal bli solgt som sex-slaver, sverger han å hjelpe kvinnene og ta dem som står bak det skitne komplottet.

Dette blir igjen raskt kjent på borgermesterens kontor, og Massengil bestemmer seg for å bruke Notchs forbindelse med horene mot ham...

På TV 2 fredag 9. juli 2004 kl. 23.05.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere