RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommerens basisplagg

Sist oppdatert:
Sommerens viktigste basisplagg trenger ikke koste mer enn 50 kroner.

(SIDE2): Moten forandrer seg hvert år - men ett plagg består.

Favoritt til 79 kroner
En singlet eller flere i garderoben kan være redningen for deg. Stjernene klarer seg ikke uten, jeg klarer meg ikke uten, og heller ingen av mine venninner klarer seg uten noen singleter i garderoben.

Vil du ha singleter som varer noen år, bør du kanskje gi litt mer enn 49 kroner. Min favoritt, som jeg kjøper i samme kleskjede år etter år, koster 79 kroner, den kryper ikke og den holder seg fin i fargen. Men, du må lete litt, prøve litt og vaske litt, før du finner din favoritt. Kjøp kun en singlet første gang - og fyll deretter opp skapet ditt med favoritten i flere forskjellige farger.

Hvit singlet til smal mørk jeans
Stjernene er også helt hekta på hvite og sorte singleter. Cameron Diaz er sist ute med sin, som hun mikset til en smal jeans for kun noen dager siden. Angelina Jolie, Britney Spears og Jessica Alba er andre stjerner som av og til går for en helt enkel stil med singlet til bukse, shorts eller skjørt.

SE STJERNENES SINGLETER NEDERST I ARTIKKELEN

Singletene finnes i alle regnbuens farger - men en hvit og sort kan brukes til alt, og er det sikreste og mest tidløse valget.

Lykke til!

Les mer om mote her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere