RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommerens beste leiefilmer

Sommeren står for døren og det kan fort skje at det blir både regn og mindre varme dager. Heldigvis har du mer enn nok å glede deg til på hjemmekinoen. Her er det du kan glede deg til.

Allerede ute:

Kill Bill volume 1

Mer vold enn i de fleste andre voldsfilmer til sammen, og du kan jo ha en dobbeltkveld hvor du først ser volum 1 før du koser deg med nummer 2. En tøffere gul drakt skal du lete lenge etter uansett.

Pianisten

Er du ute etter en alvorlig, og svært god film er dette valget. En strålende Adrien Brody regissert av Roman Polanski er vel verdt de timene du bruker på filmen.

Kommer:

Dirty Pretty Things (12.mai)

En strålende og forjævlig film. Se denne om du føler at ditt liv er på felgen eller om du har problemer med å akseptere jobb eller kjærlighetsliv. Du vil garantert føle at ditt liv er mye bedre etter å ha sett denne filmen om ulovlige innvandrere i England. Ingen gladfilm, men en bra film.

Ringenes Herre: Atter en Konge (26.mai)

Leieutgaven av Atter en Konge kommer 26.mai (for å kjøpe filmen bør du nesten vente på den lengre utgaven til høsten), og det er bare å begynne å glede seg. Dette er årets nest beste DVD (se forrige parantes).

Hva sier man til en kvinne (26.mai)

Denne går fortsatt på kino, og er en god film for alle gutter som har blitt litt kyniske av å gå ut på byen for å sjekke kvinner. Helten fra Singles er tilbake, men denne gangen som en erkemørk ensom ulv.

Freaky Friday (9.juni)

En overraskende morsom komedie som handler om en mor og datter som bytter hjerne. Jada, det er ikke spesielt smart eller dypt - men morsomt. Det kan være nok det noen ganger.

Mystic River (9.juni)

Absolutt ingen gladfilm, men veldig bra. Historien omhandler pedofili, voldtekt og drap - og viser deg de absolutt mørkeste sidene ved menneskesinnet. En strålende Sean Penn er regissert av Clint Eastwood.

Smala Sussie (16.juni)

Den svenske "Snatch" er kanskje ikke like smart og like godt bygget opp som sine britiske kusiner - men dette er god underholdning for alle som har et eller annet forhold til bygda.

Mona Lisa Smile (7.juli)

Julia Roberts og Kirsten Dunst i en film av Mike Newell. Ikke noe for kvelden med øl, chips og gutta - men en god film for det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere