*Nettavisen* Nyheter.

Sommerens beste pakketips

Hva skal du ha med i kofferten til sommerferien? Side2 hjelper deg!

22.05.08 07:08

(SIDE2): Sommerferien ligger like rundt hjørnet, og tankene begynner så smått å gå til pakking av kofferten. Hvert år kommer spørsmålet like overraskende: Hva skal du pakke med deg på ferien?

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Vi hjelper deg!
Slapp av - len deg tilbake - Side2 har gjort jobben for deg. I koffertguiden lenger ned finnes alt du trenger å ha med deg til en ukes ferie til varmere strøk. Skal du være borte lenger, kan du bare plusse på antallet, eller ta med deg litt Biotex. Lykke til - og god ferie!

Les også: Slik sparer du halve flybilletten

Her er Side2s guide til en praktisk og trendy sommerferie.

Til henne:

Solbriller

Det er alltid kjekt å bytte på to par solbriller, men la gjerne det ene paret være en billig utgave - som du kan ha med deg i vesken på byen.

Romerske sandaler

Disse sandalene er perfekte til både skjørt, kjole, shorts og tights. Har du et par romerske sandaler, trenger du nesten ikke ha med andre sko.

Joggesko

Hvis du vil være aktiv på ferien, kan det være en idé å ta med joggesko. Skal du derimot på partytur til Kos, kan du bare droppe det. Skoene vil ta unødvendig mye plass og vil ikke bli brukt.

Sokker

Sokker bruker du kun i joggesko, ellers dropper du det.

Strandsandaler

Det er deilig å kjenne sanden mellom tærne, og sandalene kan i verste fall også brukes i vannet.

Kjoler

Ferietid er kjoletid. Pynt deg i korte eller lange kjoler hver eneste dag - det er lekkert til en solbrun hud - og spesielt deilig dersom du er litt solbrent.

Shorts

Shorts til og fra stranden er deilig. I tillegg er det digg å ha på en baggy shorts før du tar på penkjolen før kvelden.

Skjørt

Skjørt er behagelig å gå med - både på dagtid og om kvelden.

Hvite og fargerike singleter

Singleter får du aldri nok av. Ta gjerne med en til hver dag. Singleten du har brukt på byen en kveld, kan fint brukes til stranden neste dag.

Strandhåndkle

Ikke regn med at hotellet gir deg lov til å ta med håndkle på stranden. Ha alltid et fargerikt badehåndkle med deg i kofferten.

Solkrem

Regelen er: Smør deg alltid med solkrem. Heller for høy enn for lav solfaktor.

Toalettsaker

Dette er selvfølgelig alltid et must på tur.

Body butter

Body butter er perfekt til en solbrent hud. Body Shops body butter med kokos lukter fantastisk av sommer.

Bikini

Ta alltid med deg minst to stk. - så har du noe å bytte på.

Solhatt?

For deg som ikke vil ha for mye sol i ansiktet er det perfekt med en solhatt.

Kardigan til kjølige kvelder

Det kan bli kaldt om kvelden så et par tynne bomullsgensere er en idé å ha i kofferten. det er mulig du ikke får bruk for de, men det er fantastisk å ha om du skulle bli kald.

Veske

Ha alltid en veske med deg på stranden, og en annen du bruker på restaurant og bar. Regn med å ta vare på mannens verdisaker også, om du er på parferie. Aldri legg fra deg vesken!

Til ham:

Solbriller

Beskyttelse mot solen er et must, i tillegg får du ofte en kulere look med et par solbriller. Jo større briller, jo mer glam.

Joggesko

Klar for en aktiv ferie? Da bør du ta med et par joggesko. Dette er spesielt viktig om du skal reise mer enn en uke - du blir fort lei av å ligge på stranden.

Sokker

Kun nødvendig dersom du har med joggesko.

Baggy shorts med glidelåslommer

Dette er et must for alle gutter som er klar for en trendy og behagelig ferie. En glidelås passer også på verdisakene dine.

Badeshorts

Ikke bruk samme shorts på restauranten og stranden. Ha en du bruker bare til bading.

T-skjorter

Alle gutter elsker T-skjorter og har ofte skapet fullt. Glem heller ikke å ha med deg en bunke på ferie. Velg gjerne et par helt nøytrale i hvitt eller sort, og noe med et kult motiv.

Solkrem

Gutta er ofte litt forsiktige med å smøre seg inn med solkrem - men rådet følger; Bruk solkrem!

After sun-lotion

Ok, vi forstår at det ikke er så fristende å smøre seg inn med bodylotion... Men om du bruker litt after sun etter dusjen, så varer jo faktisk brunfargen lenger også. Og - du slipper kanskje å flasse.

Toalettsaker

Et must på alle ferier og hotellturer.

Strandhåndkle

Ikke regn med at hotellet gir deg lov til å ta med håndkle på stranden. Ha alltid et fargerikt badehåndkle med deg i kofferten.

Skjorter

Jeans

Det er faktisk ikke så kult å gå med fotballshorts på bar. Et laidback antrekk med jeans, et par sandaler og en t-skjorte, gjerne med litt utringning, er perfekt til en kveld på byen. Jentene vil falle som fluer.

Linbukse?

En linbukse er både behagelig og sexy.

Caps

En caps er digg å ha på stranden og perfekt til en bad hair day.

Sandaler

Sandaler er skikkelig hipt - og like kult til en linbukse eller jeans, som til badeshortsen. Spesielt om du går for et par fra Havaianas eller Birkenstock.

Les mer om ferie og reise her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag