RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommerens heteste par

Sist oppdatert:
Her er de heteste parene sommeren 2007.

(SIDE2): People Magazine har nemlig kåret sommerens heteste kjendispar.

Hayden Panettiere & Stephen Colletti
Unge Hayden er kjent fra serien «Heroes», og fra omgangskretsen til Lindsay Lohan. Stephen på sin side var med i realitydramaet «Laguna Beach». Sammen utgjør de sommerens heteste par.

Avril Lavigne & Deryck Whibley
Hun er aktuell med albumet «The Best Damn Thing», mens han er frontfigur i bandet Sum 41 og har tidligere datet Paris Hilton. Rockeparet hadde ett års bryllupsdag 15. juli.

Vanessa Hudgens & Zac Efron
Disse to spiller hovedrollene i «High School Musical», der de er småforelsket i hverandre. Derfor passer det nesten litt for godt at de også er sammen i virkeligheten.
- Vi bare klikket helt fra begynnelsen, har Zac tidligere sagt.

Miley Cyrus & Nick Jonas
Miley er kjent som «Hannah Monatana», mens Nick Jonas er en del av bandet The Jonas Brothers, som minner mistenkelig om Hanson. De to er bare 14 år, men likevel i et dypt og meningsfylt forhold. De liker å gå på kino.

Kristin Cavallari & Nick Zano
Kristin var sammen med Stephen Colletti i «Laguna Beach», mens Nick spilte i serien «What I like about you» sammen med Amanda Bynes. Hun spiller i «Hairspray» sammen med Zac Efron. Så alt henger sammen. Særlig disse to.

Adrian Grenier & Melissa Keller
«Entourage»-stjernen Adrian har nylig blitt sett sammen med Paris Hilton, men de er visstnok bare venner. Han er nemlig sammen med modellen Melissa, som han har datet i nesten to år.

Keira Knightley & Rupert Friend
Selv om Keiras rollefigur i «Pride & Prejudice» ikke akkurat var begistret for Rupert sin, falt de to skuespillerne pladask for hverandre. Nå liker de å spasere rundt i London og se trendy ut.

Ashley Tisdale & Jared Murillo
Ashely er også fra «High School Musical» og forelsket seg i Jared, som er backup-danser for turneen. Hun er 22 år gammel.

Anne Hathaway & Raffaello Follieri
Fashionasta Anne Hathaway har vært sammen med italienske Raffaello Follieri, og nå svirrer ryktene om de er forlovet. Uansett er de stadig å se på premierer og filmfester.

Ashlee Simpson & Pete Wentz
Jessicas lillesøster fant sin match i Fall Out Boys bassist Pete Wentz tidligere i sommer. Turtelduene er ofte å se på shopping, og Pete har uttalt at «dette er det sunneste forholdet jeg noen gang har vært i».

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere