RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommerens råeste buksehit

Sommerens kuleste buksehit er uten tvil «rett ut fra senga-buksa».

(SIDE2): De slakkeste buksene er de mest sexy i sommer, skal vi tro moteekspertene i Daily Mail. Mandag publiserte den britiske avisen motesaken med sommerens hit; pyjamasbuksene.

«The just-got-out-of-bed look is summer's coolest trouser style», mener ekspertene i avisen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Behagelig mote
Sommerens nye buksehit er uten tvil behagelig, komfortable - og ikke minst lekre. Om du går for den riktige haremsbuksa, bukser som er mer inspirert av pyjamasen eller den riktige Palazzo-buksa, bør du gå for silke. Dries Van Noten er blant designerne som har lagt sin elsk på den laidbacke silkepysjen for sommeren 2008- og matcher den fargerike og mønstrede buksa til enda mer mønster på toppen.

- Palazzo-buksene gir en sterk følelse av en sofistikert retro, fordi de minner oss så mye om den franske rivieraen på 30-tallet og Coco Chanel, sier moteguru Clare Coulson til Harper's Bazaar.

Skinny jeans ut
Både Christian Dior og Calvin Klein er inspirert av den gamle Hollywood-glamouren med sine silkebukser, mens Pradas orientalske silkebukser og tunika gir assosiasjoner til 60-tallet. Stella McCartney's todelte pyjamasbukse gir en følelse av bohemlivet på 70-tallet.

- Det er et signal om å gå bort fra de skinny jeansene - til mer vide bukser neste sesong. Det handler også om en ny sofistikert sex appeal. Det er noe elegant over en kvinne som bruker mannens pyjamas, mener Coulson.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere