Sommerens sexmeny

Det finnes mat og drikke som vil sette de aller fleste i riktig modus. Her er tipsene for sommerens sexmat.

(Side2:) Sommeren er som oftest tid for grilling og salatspising, og for mange store mengder med utepils. Vi har sett på maten som ikke nødvendigvis hjelper direkte på slankekuren, men som kan gi god trening langt utenfor treningsstudioet.

Se menyen nederst i saken

Alkohol
For mye alkohol er ikke godt for sexlivet. Litt alkohol, derimot, hjelper til både på humøret og innstillingen. Ett glass god rød vin eller litt champagne, gjerne med jordbær til er sikre vinnere.

Sjokolade
Du trenger fett for å produsere hormoner, og i tillegg inneholder sjokolade et kjemisk stoff (phenylethylamine) som kan produsere dopamine, det samme stoffet som produseres når man får orgasme.

Klikk på bildet for å forstørre.


Chili

Sterk mat, og spesielt chilipepper, vil hjelpe hjertet og hele nervesystemet ditt til å starte skikkelig opp. Endorfiner fra hjernen kan også bli utløst.

Frukt og grønnsaker
Lavt kolestrol hjelper blodet å komme seg rundt og fiber hjelper deg til å føle deg mett. Frukt og grønnsaker er gode venner langsiktig sett for sexlivet.

Ingefær
Skal man tro ekspertene så hjelper ingefær blod å komme til kjønnsorganene, og som de fleste vet er det en fordel om man skal ha sex.

Honning
Den magiske sexkraften i honning kommer fra boron, som hjelper kroppen å produsere østrogen. Noe som igjen hjelper til i sexlivet.

Østers
Eros ble født i et østersskjell. Om ikke det skal være nok så er det masse sink i østers, som man trenger for å produsere testestoron. Det øker også spermproduksjonen. Kjør på!

Soya
Naturens egne interne glidemiddel binder opp østrogen og hjelper til med å gjøre kvinners vagina mer mottagelig for sex.

Her er vårt menyforslag:

Klikk på bildet for å forstørre.

Forrett: Østers

Kjøp østers et sted du stoler på, helst i en fiskebutikk. Hvis de er ferske kan du ha de i noen dager i kjøleskapet, men spis de helst samme dag. Legg litt is på et fat hvor du skal ha østersene. Ha litt sitron på dem før du spiser dem, hvis du ser at de «kniper» seg sammen betyr det at de fortsatt lever og du kan spise dem. (Ja, du spiser dem levende). Ett glass champagne til østers er alltid godt.

Klikk på bildet for å forstørre.


Hovedrett: Laks med lime og chilipesto

Hos

Art of Taste

kan du lese denne oppskriften på en deilig fiskerett. Fisk er også lett for magen, og gjør deg passelig mett. Slik at du ikke ender opp med å bli mett og trett (ikke spis biff med bearnaisesaus hvis målet er sex). Drikk litt god chablis-vin til hovedretten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Dessert: Hvit sjokolade og limeparfait

Det vil nok ta deg litt tid å lage denne, men har du investert tiden så vil du få igjen for det. Les oppskriften hos Art of Taste

her

.

Vi foreslår at man tar ett glass champagne til desserten også.

Så er det bare å finne veien til nærmeste soverom. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.