RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommerens TV-kjekkaser

Blair Underwood, Jason O'Mara og Simon Baker er noen av sommerens kjekkaser på TV.
Blair Underwood, Jason O'Mara og Simon Baker er noen av sommerens kjekkaser på TV. (Getty, TV 2, TV3)
Sist oppdatert:
Dårlig manneutvalg på stranda? Fortvil ikke, livet er som kjent mye bedre på TV.

(SIDE2:) Etter en lang dag i sola, er det ikke noe som er herligere enn å synke ned i sofaen for litt lettere underholdning på TV.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Endelig har TV-kanalene her hjemme skjønt at folk ser på TV om sommeren også, og klinker til med flere nye serier og nye sesonger i anledning de varme månedene.

Les mer: Dette ser du på TV i sommer

I den anledning har vi funnet fram til de hotteste kjekkasene du kan nyte synet av på lyse sommerkvelder.

Se bildekarusell nederst i saken

Jason O'Mara
Amerikanerne klarte ikke å dy seg da de skulle lage sin egen versjon av den britiske suksesserien «Life on Mars». De hanket inn en hovedrolleinnehaver som er både yngre og kjekkere enn John Simm som spiller Sam Tyler i originalen, og vi klager ikke. Amerikanernes valg heter Jason O'Mara og er faktisk fra Irland. Han har tidligere spilt småroller i flere store serier, og også relativt store roller i blant annet «Kar for sin Kilt» og «Men in trees».

Jason skulle egentlig bli rugbyspiller, men ble skadet og satset på skuespilleryrket i stedet. Han er gift med kollega Paige Turco og de har en sønn sammen.

Mark-Paul Gosselaar
Mark-Paul slo igjennom som kjekkas for 20 år siden som Zack i «Skulk med stil» (komiserien, ikke filmen). Det høye, bleika 90-talls håret er ikke like hot i dag, men Mark-Paul har heldigvis hengt med i tiden. Etter en litt stille periode etter at det var kroken på døra for «Saved by the bell» som serien het på engelsk, kom Gosselaar tilbake med et smell i 2001 som detektiv i «NYPD Blue». Siden fulgte han opp med en rolle i «Commander in Chief» og nå altså i den nye advokatserien «Rett på sak». Her også med en overraskende ukledelig frisyre, men lokkene kommer visstnok til å falle utover i serien.

Simon Baker
En av sommerens kjekkeste må vi vente helt til august for å få et gjensyn med. Da kommer nemlig «The Mentalist» tilbake på norske skjermer, og dermed også hotte Simon Baker. 39-åringen spiller observante Patrick Jane som hjelper politiet i mordetterforskninger med sine rimelige uortodokse metoder. Tidligere spilte australieren i serier som «The Guardian» og «Heartbreak High», samt en del små roller i store filmer. Baker er gift med kollega Rebecca Rigg, og de har tre barn sammen.

Benjamin Bratt
Julia Roberts ekskjæreste er kjent både fra TV og film. Han har blant annet spilt politimann i TV-serien «Law and Order» i fire år, samt hatt hovedroller i filmer som «Miss Undercover» og «Catwoman». Nå er han aktuell i serien «The Cleaner» der han spiller en eksnarkoman som tar i bruk kontroversielle metoder for å redde andre med et avhengighetsproblem.

Var sammen med Roberts i fire år, men er nå gift med Talisa Soto som han har to barn med.

Nathan Fillion
Kanadieren slo igjennom som Sharons kjæreste, Johnny, i «Pizzagjengen» og har siden den gang spilt i en mengde store serier. Han var innom «Buffy, the vampire slayer», før han sementerte sci-fi statusen sin i kultserien «Firefly» (som ble fulgt av filmen «Serenity»). Han dukket opp i et par grøssere, før han fikk rollen som Adam Mayfair i «Frustrerte Fruer» og nå altså hovedrollen i den nye krimkomedien «Castle» som vises på TVNorge nå i sommer.

Gabriel Byrne
Mange nordmenn i en viss alder vil alltid huske Gabriel Byrne for rollen som den kjipe piraten John Merrick i «Haakon Haakonsen». Men iren har flerfoldige store filmer som «Miller's Crossing», «Kodenavn Nina», «De Mistenkte», «Frøken Smillas fornemmelse for snø» og «End of Days» på merittlisten, og er kjent for å spille farlige, men sexy, roller.

Byrne jobbet først som arkeolog, og ble ikke skuespiller før han var 29 år gammel. Faktisk var han hele 37 år før han dro til USA for første gang. Han er aktuell i den intense serien «In Treatment» som går hver kveld i sommer på NRK.

Blair Underwood
Evigunge Underwood slo igjennom i rollen som Jonathan Rollins i 80-talls klassikeren «Lov og rett i L.A.», og har siden dukket opp både her og der. I det siste har han vært å se i «Sex og Singelliv», «New Adventures of Old Christine» og «Dirty Sexy Money». I sommer er han derimot aktuell med «In Treatment» sammen med Gabriel Byrne.

Bobby Cannavale
Italiensk-kubaneren ble først kjent for norske TV-seere som ambulansesjåføren Bobby i «Den Tredje Vakten», før han fikk en rolle i «Ally McBeal» og i «Will og Grace». Nå spiller han hovedrollen i serien «Cupid» der han skal gjøre sitt beste for bringe 100 par som sliter med kjærligheten sammen.

David Duchovny
Som Fox Mulder i «X-Files» slo New Yorkeren igjennom med et smell, og ble et umiddelbart sexsymbol verden over. Etter at den paranormale serien takket for seg, ble det litt stille rundt Duchovny, før han plutselig var tilbake med den dampende dramaserien «Californication». David er nok en gang en av TV-verdenens mest sexy menn.

2140

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere