RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommergave fra Hafslund

Sist oppdatert:
Vålerengas generalsponsor med gave til Klanen.

Torsdag 29. juli kl. 19.00 tar Vålerenga i mot det spanske mesterlaget FC Barcelona på Ullevaal stadion. Det er foreløpig solgt 18.000 billetter til kampen.

I den forbindelse ønsker Hafslund å gi litt tilbake til Vålerengas mange trofaste supportere. Direktør for samfunnskontakt, Frode Geitvik, overbringer den gode nyheten fra sin sommerferie i Kragerø.

- Klanen er en veldig viktig del av Vålerenga og en supportergruppe vi er stolte av. Derfor har vi valgt å sponse alle gjenværende billetter i Bendit Øvre til kampen mot Barcelona med kr. 200,- per billett, sier Geitvik til vif-fotball.no.

- Vi håper denne dagen blir en skikkelig fotballfest hvor Norges for tiden neste beste lag får måle krefter med et av verdens klart beste klubblag, og vi håper Klanen stiller opp og viser hvordan man støtter laget sitt i Oslo.

Hafslunds sommergave betyr at alle medlemmer av Klanen kan kjøpe billetter i Bendit Øvre til kr. 295,- inkludert gebyr. Det er 800 billetter igjen, førstemann til mølla.

Billettene selges i Sjappa fra fredag 16. juli kl. 10.00 mot fremvisning av medlemskort eller kvittering på betalt medlemskap. 1 kort = 4 billetter.

Langside

På grunn av uavhentede billetter er det også frigjort en del gode billetter på Postbanken Øvre. Disse selges for kr. 595,-.

Kjøp dine billetter her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere