RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sommersalget du ikke kan gå glipp av

(Treyarch)
Sist oppdatert:
Nå kan du spare masse penger på å kjøpe mange spill.

Er du litt lei av at sommerværet ikke har blitt like bra som du hadde håpet? Da bør du definitivt ta en titt innom det store sommersalget som foregår på Steam. Der selges nå hundrevis av titler med enorm rabatt.

En rekke av de virkelig store utvigerne har nå nemlig lagt ut mer eller mindre komplette sett med spill, slengt det sammen i en stor pakke og kuttet prisen drastisk.

Komplette samlinger
For eksempel kan du kjøpe Call of Duty-samlingen (eksklusivt MW2) med hele 78 prosent rabatt! Og på samme måte kan du kjøpe alle 2K-spillene som ligger ute på Steam, altså blant annet BioShock 1 og 2, Borderlands og en rekke Civilization-spill, med 74 prosent rabatt.

Og om ikke det skulle falle i smak: Codemasters har midlertidig rabatt på alle sine spill, solgt enkeltvis, på 66 prosent.

715 spill
Ubisoft har på sin side kuttet bort en tredjedel av prisen på alle sine spill. Du kan få en komplett samling med Star Wars-spill til under halve prisen - og om du virkelig slår til på Eidos-spill kan du få spill for 680 euro til 75 euro.

Og ja da: Du kan selvsagt få kraftige rabatter på spilleen til THQ, Valve, Popcap, Rockstar og mange flere. Ifølge Steam er det totalt 715 spill som nå ligger ute til redusert pris.

Daglige tilbud
Og på toppen av dette: Hver dag frem til 4. juli har Steam daglige spesialtilbud. Mandag selges for eksempel de to Max Payne-spillene for totalt 30 kroner.

Sol kan føre til solbrenthet og kreft har vi hørt. Det er kanskje best å være på den sikre siden i sommer?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere