*Nettavisen* Nyheter.

Søndagens Premier League-rykter

ARSENAL: Zlatan Ibrahimovic kobles til Premier League mot slutten av sin fotballkarriere. Foto: Jean-sebastien Evrard (Afp)

Zlatan kan ende opp i Premier League.

Ny dag, nye rykter. For en glede!

Zlatan Ibrahimovic kan havne i Premier League, skriver Sunday Mirror. 34-åringen kobles stadig med en overgang til balløya, og Arsenal skal være favoritter til å sikre seg supersvensken.

Samme avis er frampå med rykter om Manchester United. Etter Luke Shaws grusomme skade, lukter Louis van Gaal på ny venstreback. Hovedprioriteten til nederlenderen skal være Wolfsburgs Ricardo Rodriguez. 23-åringen blir stadig koblet med toppklubber, og han forventes å bli dyr.

Til tross for at Diego Costa scoret igjen for Chelsea mot Norwich, lørdag, ønsker Jose Mourinho å forsterke angrepet sitt. Pierre-Emerick Aubameyang skal være én av to angripere på vei inn portene på Stamford Bridge, hevde The Sun. 26-åringen har vært enorm for Dortmund denne sesongen.

Her kommer ryktet som aldri tar slutt: Alexandre Pato kobles på nytt med en overgang til Premier League. Tottenham skal være i førersetet i kampen om brasilianerens signatur. Det er dog én betingelse for at Spurs vil hente 26-åringen. Det er dersom Saido Berahino velger å gå til Chelsea i stedet for Tottenham i januar, skriver Daily Star.

Arjen Robben-ryktene ser heller ikke ut til å ta slutt med det første. Det skal ikke være topp stemning i Bayern München, og Robben nærmer seg en overgang til Manchester United, mener Metro å vite. Manchester-klubben står klar til å betale omtrent 50 millioner pund for vingen.

Skulle Robben ryke for Louis van Gaal, hevder Daily Mail at Cristiano Ronaldo kan være på vei tilbake til Manchester. Det skal dog kun være en tolkning av van Gaals svar på et spørsmål om han ønsket Ronaldo: «Jeg tror ikke det finnes en eneste trener i verden som ikke liker ham», uttalte van Gaal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag